Hulp bij het aankopen van een huis op Gran Canaria. Wij staan voor u klaar.

Vraag gratis
offerte aan
Extra service:
Oriëntatieweek

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar is iemand die begeleiding aanbiedt bij het aankoopproces van een nieuwe woning. Dit kan gaan om een totale begeleiding maar ook om de begeleiding van bepaalde trajecten binnen dit aankoopproces. Via deze website kun je in contact komen met een aankoopmakelaar die woonachtig is op Tenerife en je kan helpen bij het vinden van een geschikte woning op Gran Canaria, tegen een optimale prijs. Uiteraard overeenkomstig jouw wensen.

Deze aankoopmakelaar is bekend met de Spaanse gebruiken, de actuele ontwikkelingen op de Spaanse huizenmarkt en de lokale prijzen.
Door het inschakelen van een aankoopmakelaar kun je duizenden euro's besparen en worden behoed tegen valkuilen en misstappen.

Wat onze aankoopmakelaar voor jou kan betekenen:

  • De aankoopmakelaar voert een omgevingsscan uit;
  • De aankoopmakelaar doet onderzoek naar het bestemmingsplan;
  • De aankoopmakelaar doet onderzoek naar eigendom;
  • De aankoopmakelaar controleert de woning op (verborgen) gebreken;
  • De aankoopmakelaar begeleidt je bij het bezichtigen van de woning(en);
  • De aankoopmakelaar adviseert je over de meest optimale aankoopfinanciering en bijbehorende verzekering;
  • De aankoopmakelaar brengt je in contact met een notaris.

Onderscheidend
De meeste makelaars zijn zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Hierdoor komt het vaak voor dat de aankoopmakelaar niet tot het uiterste voor jou gaat, omdat hij tegelijkertijd de belangen van de verkoper probeert te behartigen. Onze makelaar is echter uitsluitend aankoopmakelaar. Dit houdt in dat hij geen huizen verkoopt en daardoor alleen jouw belangen zal behartigen.

Contact
Uiteraard is het mogelijk vrijblijvend contact op te nemen met de aankoopmakelaar. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen.